Ontstoppingsbedrijf Amsterdam

Ontstoppingsbedrijf riolering - Riool Reinigingsservice

Bel direct:✆ 020 244 3657

icon-telefoon

Ontstoppingsbedrijf Amsterdam

Bel 24/7 020 244 3657

Ontstoppingsbedrijf Amsterdam

Ben je woonachtig in Amsterdam en heb je last van verstoppingsproblemen? Dan kun je terecht bij dit ontstoppingsbedrijf en rioolservice in Amsterdam. Wij zijn een erkend ontstoppingsbedrijf in Amsterdam en hebben 24 uur per dag een loodgieter beschikbaar. Je leest hier meer over onze service.
Waar kan ons ontstoppingsbedrijf in Amsterdam je bij helpen? Er zijn verschillende werkzaamheden die dit ontstoppingsbedrijf Amsterdam kan verrichten. Hieronder lichten we een aantal van onze werkzaamheden toe.

Verstoppingen en lekkages

Heb je last van stankoverlast? Dan kan het zijn dat er een afvoer verstopt is. Dit kan jouw keukenafvoer, douche afvoer maar ook een andere afvoer zijn. Wanneer een afvoer verstopt is, moet hij worden ontstopt. Pas nadat de afvoer is ontstopt, kan het afvoersysteem weer naar behoren werken. Laat je een verstopping niet op tijd verhelpen? Dan kunnen er nog grotere problemen ontstaan. Daarom kun je altijd het beste direct de hulp inschakelen van een professionele, erkende loodgieter.

Heb je last van een lekkage? Ook daar kunnen onze loodgieters je bij helpen. Wij sporen de lekkage ter plekke op en zullen hem ook vakkundig repareren.
Waar kunnen wij jou nog meer bij helpen? Naast het ontstoppen van jouw afvoer en het opsporen en verhelpen van lekkages, kunnen wij je met nog meer zaken rondom jouw riolering helpen. We benoemen ze hieronder.

Reinigen riool

Het is natuurlijk het beste dat je problemen voorkomt, zodat de kans klein is dat je er last van zult krijgen. Om problemen zoveel mogelijk te voorkomen, is het een goed idee om jouw afvoer een keer per jaar te laten schoonmaken. Onze loodgieters Amsterdam kunnen dit voor je doen. Zo kunnen zij jouw afvoersysteem reinigen en ook jouw dakgoot schoonmaken.

Riool inspectie

Heb je last van terugkerende ontstoppingsproblemen in jouw afvoer? Dan is er waarschijnlijk iets in het afvoersysteem aan de hand. Om het probleem te kunnen achterhalen en op te lossen, kunnen wij bij jou een rioolinspectie uitvoeren. Tegenwoordig gebruiken wij bij onze rioolinspecties een inspectiecamera. Deze camera kunnen wij in de riolering aanbrengen, waardoor het voor ons heel eenvoudig wordt om een probleem te achterhalen. Het grote voordeel van deze werkwijze is dat wij niet altijd meer de straat hoeven te openbreken. Wanneer wij het probleem eenmaal hebben gevonden, kunnen wij het uiteraard ook repareren.

Aanleggen en vervangen van leidingen

Heb je een huis gerenoveerd of een nieuw huis gebouwd in Amsterdam en moeten er leidingen worden vervangen of worden aangelegd? Dan kun je hiervoor de hulp inschakelen van ons ontstoppingsbedrijf in Amsterdam.

Ontstoppingsbedrijf Amsterdam 24 uur per dag 7 dagen bereikbaar!

Bij ons ontstoppingsbedrijf Amsterdam werken alleen maar vakbekwame, ervaren loodgieters. Dankzij onze 24-uurs service kunnen zij je snel van dienst zijn. Met een 24-uurs service bedoelen wij dat je ons 7 dagen in de week 24 uur per dag kunt bereiken. Uiteraard hebben wij ook altijd 24 uur per dag 7 dagen in de week een loodgieter in Amsterdam voor jou beschikbaar. Hierdoor kunnen jouw verstoppingsproblemen en lekkages vlot worden opgelost. Maak vandaag nog gebruik van onze service! Zoals je leest, kunnen wij op alle vlakken van riolering en afvoersystemen iets voor jou