Douche afvoer ontstoppen

Een douche afvoer zelf ontstoppen

Een douche afvoer zelf ontstoppen

Merk je dat het water niet goed wegloopt uit jouw douche en wil je graag de douche afvoer zelf ontstoppen? We vertellen je hier of dat een goed idee is! Is een douche afvoer zelf ontstoppen een goed idee? Natuurlijk kun je proberen om een douche afvoer zelf te ontstoppen. Er zijn verschillende manieren om dat te doen. Zo kun je een ontstoppingsveer gebruiken en/of de doucheput grondig schoonmaken. Echter raden wij het toch af om zelf aan de slag te gaan. Je weet immers maar nooit zeker of de verstopping door afval zoals zeepresten en haren komt. Er kan namelijk ook een oorzaak van de verstopping zijn die door een vakman moet worden opgelost. Om er zeker van te zijn dat het verstoppingsprobleem goed wordt verholpen, kun je het beste de douche afvoer laten ontstoppen door loodgietersbedrijf Amsterdam.

Wie is loodgieter Amsterdam?

Loodgieter Amsterdam is al ruim 35 jaar een erkend loodgietersbedrijf in Amsterdam. Bij ons werken alleen maar vakbekwame, ervaren loodgieters die elk verstoppingsprobleem kunnen oplossen. Of nou jouw keukenafvoer of jouw douchafvoer verstopt is; dat maakt voor onze loodgieters niet uit. Voor elk probleem hebben wij een geschikte, snelle oplossing, waardoor je binnen mum van tijd van het probleem af zult zijn. Is jouw douche afvoer verstopt? Ga de douche afvoer dan niet zelf ontstoppen, maar schakel de hulp in van onze professionele loodgieter Amsterdam. Dan weet je namelijk zeker dat het probleem goed wordt opgelost.

Hoe gaat loodgieter Amsterdam te werk?

Er is altijd een oorzaak van een afvoerprobleem. Vaak is het vuil dat een afvoer verstopt. Dit vuil kunnen onze loodgieters op meerdere manieren verwijderen. Zo kunnen ze een hoge druk water door de afvoer heen spuiten. Wij krijgen zo goed als dagelijks meldingen van verstopte doucheputjes. Haren, zeepafzetting, dopjes van shampooflesjes en dergelijke zijn doorgaans de oorzaak van een verstopt doucheputje. Naast het ontstoppen van het doucheputje, controleren wij ook de sifon. Bovendien controleren wij de afvoer van jouw douche, en wanneer je een bad hebt, ook de afvoer van het bad. Dit doen wij om zeker te weten dat de verstopping is verholpen en je weer zorgeloos van het sanitair in de badkamer gebruik kunt maken.

Rioolinspectie Amsterdam

Heb je regelmatig last van rioolproblemen? Of wil je verstoppingsproblemen juist voorkomen? Dan is het een goed idee om door 1 van onze loodgieters een rioolinspectie te laten uitvoeren. Tijdens zo’n inspectie laat de loodgieter een speciale camera in het riool gaan. Door deze werkwijze, hoeft er tijdens de inspectie niets te worden opengebroken. Bovendien kan de loodgieter dankzij de camera precies zien waar het probleem zit, wat het probleem is en of er een probleem aan het ontstaan is. Aan de hand van deze analyse, kan de loodgieter je een passende oplossing bieden.

Zelf de camerabeelden bekijken? Dat kan!

Wil je graag zelf de beelden zien die de camera tijdens de rioolinspectie heeft opgenomen? Dan kunnen wij je de camerabeelden op een USB stick geven.
Heb je hulp nodig? Bel ons vandaag nog! Zelf een douche afvoer ontstoppen is doorgaans geen goed idee. Wil je zeker weten dat het verstoppingsprobleem goed wordt verholpen, dan kun je het beste de hulp inschakelen van ons professioneel loodgietersbedrijf. Heb je last van een verstopping? Bel ons dan direct, want dan sturen wij zo snel mogelijk 1 van onze loodgieters bij je langs. Je kunt ons telefonisch bereiken op: 020 244 3657.