CV Ketel stuk? CV Ketel reparatie storingsdienst Amsterdam

Voor storingen, lekkage & onderhoud staan wij 24/7 voor u klaar.

Bel direct: 020 244 3657

icon-telefoon

Goedkope CV monteur Amsterdam

Bel 24/7 020 244 3657

Voor CV ketel storingen, CV ketel lekkage & CV ketel onderhoud staan wij 24/7 voor je klaar in Amsterdam

Een storing aan je cv-ketel zorgt ervoor dat je zonder warm water en verwarming zit. Een gecertificeerde CV ketel monteur Amsterdam kan de storing snel voor je oplossen. Soms is de cv-ketel kapot en aan vervanging toe. Samen met een CV ketel monteur Amsterdam bekijken wij wat de beste en voordeligste oplossing is. Veiligheid en wooncomfort staan hierbij voorop. Een CV ketel gaat gemiddeld 12 jaar mee. Wanneer deze ouder dan 15 jaar is zal je merken dat storingen steeds vaker optredend. Zo kan de thermostaat kapot zijn, of er ontstaat een storing aan de warmtepomp. Ook kun je te maken krijgen met een koude radiator of een lage waterdruk. In een aantal gevallen kun je de storing zelf oplossen, bijvoorbeeld door water bij te vullen. Wanneer de storing niet te verhelpen is of in de kosten gaat lopen, kan het beter zijn om te kiezen voor een nieuwe en moderne cv ketel.

Laat uw kapotte cv-ketel deskundig vervangen door de CV reparatie Amsterdam

Wanneer je kiest voor het vervangen van jouw oude cv-ketel, dan bekijkt cv-ketel monteur Amsterdam wat het beste bij jouw situatie past. Belangrijk uitgangspunt is dat de woning altijd op de juiste temperatuur is en dat je snel warm stromend water heeft. Dankzij een moderne cv ketel kun je hier op vertrouwen.

 • Meer comfort en warmte in huis met een moderne cv ketel
 • Jaarlijkse besparing op de energierekening

 

CV ketel monteur Amsterdam

De CV ketel monteurs van Loodgieter Amsterdam zijn gespecialiseerd in onderhoud, cv ketel reparatiescv ketel installaties van alle merken centrale verwarming. Ruim 10 jaar zijn wij de Loodgieters Amsterdam, daarnaast zijn wij nog eens officiële dealer van alle merken cv ketels.

Maar wat doen wij nu aan uw centrale verwarming?

 • Nazien toestel op lekkages van water, gas en lucht
 • Condensafvoer schoonmaken
 • Temperatuur van de cv-ketel instellen
 • Co2-meting of gas-luchtverhouding instellen
 • Vullen en ontluchten van uw centrale verwarming
 • Het expansievat controleren
 • Schoonmaken van de branders
 • Wisselaar reinigen

 

De cv ketel monteurs hebben een opleiding bij de fabrikanten gevolg. Zo zijn de cv ketel monteurs voorbereid op alle soorten problemen die zich kunnen voordoen. Betaalbaar en professioneel is ons motto, en daarnaast zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar, zelfs als je geen onderhoudscontract heeft.

Kies voor de cv ketel service van Loodgieter Amsterdam

Om de cv-ketel optimaal te laten werken is periodiek onderhoud nodig. Dit verhoogt tevens de veiligheid binnenshuis, denk maar eens aan gevaarlijke situaties als koolmonoxidevergiftiging. Bovendien haal je hiermee het beste rendement van jouw cv ketel. Je kunt kiezen voor een losse onderhoudsbeurt, maar ook voor een onderhoudscontract. .

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor spoedklussen maar natuurlijk ook voor minder spoed.

  SPOED!

   Minder spoed.