CV Ketel Onderhoud Amsterdam

CV ketel monteur Amsterdam Vakkundig & betrouwbaar. Bel nu!

Bel direct: ✆ 020 244 3657

icon-telefoon

Goedkope CV monteur Amsterdam

Bel 24/7 020 244 3657

Voor reparaties en onderhoud van uw CV ketel

Dankzij regelmatig onderhoud behaal je een hoger rendement van de cv-ketel. Bovendien verlengt dit ook nog eens de levensduur. Onderhoud werkt niet alleen kostenbesparend, ook verhoogt dit de veiligheid. Daarnaast ben je altijd verzekerd van warmte en comfort, ongeacht het jaargetijde. Jouw cv-ketel krijgt niet alleen te maken met periodiek onderhoud, ook kan er een storing optreden. Met het onderhoudsabonnement hoef je zich geen zorgen te maken over de kosten. De gecertificeerde CV ketel monteurs van Loodgieter Amsterdam zijn 24 uur per dag en 7 dagen bereikbaar voor onverwachte storingen.

Om het hoogste rendement van de cv-ketel te halen is het belangrijk dat de ketel optimaal werkt. Tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt worden alle onderdelen zorgvuldig gecontroleerd. Dit betreft niet alleen de onderdelen binnen de mantel van de cv-ketel, maar ook randapparatuur waaronder het expansievat of de thermostaat. Onderhoud en storingen meldt je eenvoudig via de website of telefonisch. Loodgieter Amsterdam maakt met je een afspraak en komt spoedig bij je langs. Een storing wordt zo snel mogelijk opgelost. Zo zit je er weer warm en comfortabel bij.

Onderhoud door een gecertificeerde CV ketel monteur is belangrijk. Alleen zo kan jouw cv-ketel veilig en goed functioneren. Loodgieter Amsterdam heeft de nodige kennis en ervaring in huis. Wij vinden jouw wooncomfort en veiligheid belangrijk. Daarom voeren wij onze werkzaamheden zorgvuldig uit. Slijtage of verkeerde instellingen worden direct opgemerkt en verbeterd of vervangen. Zo kun je vertrouwen op een veilige situatie. Je kunt kiezen voor eenmalig onderhoud of gebruik maken van het voordelige onderhoudsabonnement.

De voordelen van regelmatig onderhoud aan cv-ketel

Met periodiek onderhoud haal je het beste uit uw ketel, veiligheid en portemonnee. Voor een vast maandbedrag weet je wat jij kunt verwachten. Zowel de cv-ketel als randapparatuur werken optimaal en veilig.

  • Het beste rendement van uw cv-ketel
  • Een langere levensduur
  • Vermijden van gevaarlijke situaties als koolmonoxidevergiftiging
  • Meer zekerheid, minder storingen

Met het service- en onderhoudscontract kun je vertrouwen op periodiek onderhoud.

Niet alleen onderdelen binnen de mantel van de ketel worden gecontroleerd, ook randapparatuur zoals het expansievat, de thermostaat, de vulkraan en andere onderdelen worden zorgvuldig gecontroleerd en eventueel gerepareerd of vervangen. Je betaalt geen aparte voorrijkosten of arbeidsloon. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een losse onderhoudsbeurt. Ideaal wanneer je liever geen onderhoudscontract afsluit. Je betaalt een vast maandbedrag, waarbij de voorrijkosten en arbeidskosten zijn inbegrepen. Materiaalkosten zijn exclusief.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor spoedklussen maar natuurlijk ook voor minder spoed.

    SPOED!

      Minder spoed.